Welkom bij Steigerhout de Koe

Maatwerk

Maatwerk

Onze collectie bevat een groot aantal producten in standaardmaten. Afwijken van deze standaard is geen enkel probleem en vaak is maatwerk te realiseren zonder hoge meerkosten. Al onze meubels worden per bestelling op maat gemaakt en in overleg produceren wij een meubel welke uniek is en aansluit bij jouw wensen.

Staat de gewenste maat van het uitgekozen artikel niet in onze webshop, neem dan contact met ons op en vermeld de productnaam en gewenste maat. Wij maken dan snel een passende offerte.

Eigen ontwerp

Heb je zelf een mooi ontwerp voor een meubel of artikel gemaakt en wil je dit door ons laten maken, dan kan dat! Mail ons een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving met eventueel een tekening van het gewenste product. Wij zorgen dan voor een passende offerte.

maatwerk

Projecten

Naast de producten die je op onze webshop vindt kunnen wij ook gehele projecten van steigerhouten artikelen voorzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de inrichting van je kantoor, winkelruimte, horecagelegenheid en keuken. Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

maatwerk