Welkom bij Steigerhout de Koe

Retourneren

Zichttermijn

Voor je bestelde meubelen bij Steigerhout De Koe geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het meubel bekijken, beoordelen en/of passen.

Retourneren

Ben je toch niet tevreden over je aankoop dan kan je een artikel binnen 14 dagen retourneren. Vul hiervoor ALTIJD ons online retourformulier in (hier rechts >>>). Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor het ophalen van het artikel.

Het artikel kan alleen geretourneerd worden binnen de zichttermijn van 14 dagen, als het meubel compleet is en in dezelfde staat verkeerd zoals deze is afgeleverd. Verpak het artikel indien mogelijk zoals je het aangeleverd hebt gekregen.

Ophalen
Onze chauffeur zal je geretourneerde artikelen komen ophalen. Heb je een zwaar meubel om te retourneren vragen wij of je de chauffeur een handje kan helpen bij het inladen. De meubelen dienen in de hal of voortuin klaar te staan voor onze chauffeur. Wegens verzekeringskwesties kan de chauffeur niet bij je naar binnen.

Zelf terug brengen
Je kan er ook voor kiezen om het artikel zelf terug te brengen naar onze werkplaats in Leidschendam. Maak hiervoor een afspraak door contact met ons op te nemen. Vergeet niet het retourformulier (hier rechts >>>) in te vullen.

Beschadigde artikelen

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het meubel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Op maat gemaakte artikelen

Op maat gemaakte artikelen, persoonlijke artikelen en artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, kunnen niet geretourneerd worden. Ben je niet tevreden over een op maat gemaakt artikel, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Aankoopbedrag

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekeningnummer.

Kosten

De retourkosten van de bestelde producten in de regio Zuid-Holland zijn €30,00. De retourkosten buiten de regio Zuid-Holland zijn €50,00. Je kan er ook voor kiezen om het artikel zelf terug te brengen naar onze werkplaats in Leidschendam. Uiteraard betaal je in dit geval geen retourkosten.

Wanneer het geretourneerde artikel onder de garantiebepaling valt dan hoef je geen retourkosten te betalen.

Retourformulier

Naam

Adres

Telefoonnummer

Bankrekeningnummer

Ordernummer

Orderdatum

E-mail

Reden retour